‘Joker’ Filminde Batman’in Babası Brett Cullen Oldu

18.09.2018 05:31
‘Joker’ Filminde Batman’in Babası Brett Cullen Oldu

Brett Cullen, Todd Phillips’in çekeceği “Joker” filminin kadrosuna katıldı. Oyuncu daha önce Alec Baldwin’in oynaması planlanan Bruce Wayne’in babası rolünü canlandıracak.


Baldwin'le, ilk Joker filmindeki rolü oynaması için anlaşılmıştı ancak zamanlama sorunlarından dolayı son dakikada filmden ayrılmak zorunda kaldı. Filmde, Suçun Palyaço Prensi olan Joker rolünde Joaquin Phoenix'i göreceğiz. Kadroda ayrıca Robert De Niro, Zazie Beetz, Marc Maron ve Frances Conroy da bulunuyor. “Ben artık o filmi yapmıyorum,” diye açıklama yapan Baldwin, Ağustos ayı sonlarında verdiği röportajda “Eminim o rolü oynayabilecek 25 kişi vardır.” diyerek konuyla ilgili şaka yapmıştı. 

 

Phillips, yönetmen olmasının dışında, 4 Ekim 2019'da vizyona girecek olan ve büyük bir merakla beklenen Warner Bros. filminin senaryo yazarlarından biri. Todd Phillips, filmde Joker'i canlandıracak olan Joaquin Phoenix'in ilk görüntüsünü "Arthur" yorumuyla Pazar günü paylaştı. Çizgi romanlarda Thomas Wayne, Gotham City'de yaşayan bir hayırseverdir. O ve karısı öldürüldüğünde, Bruce Wayne, Batman kimliğini üstlenerek suçla savaşmaya başlar. Başka bir Batman filmi olan “The Dark Knight Rises”ta kongre üyesini canlandıran Cullen, en son Netflix'in orijinal dizisi “Narcos”ta görüldü. Diğer işleri arasında Blake Lively'nin oynadığı “The Guilt Trip” ile “The Shallows” yer alıyor.