Angelina Jolie Gerilim Filmi ‘The Kept’in Başrolünde!

17.09.2018 21:16
Angelina Jolie Gerilim Filmi ‘The Kept’in Başrolünde!

Angelina Jolie, Imperative Entertainment'ın haklarını kısa süre önce aldığı “The Kept” romanının sinema uyarlamasında başrol oynayacak.


Jolie, filmin uyarlamasını yapan Alice Birch ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. 2014 tarihli James Scott romanına dayanan hikaye 1897 kışında geçiyor ve New York'taki izole bir çiftliğe yapılan saldırıyı konu alıyor. Ebe Elspeth Howell evine vardığında kocası ve dört çocuğunu öldürülmüş bulur. Hayatta kalan oğlu Caleb'i bulup kilere gizlemeden önce, karla kaplı vadiden atılan yeni bir kurşun kendisinin de yaralanmasına neden olur. 12 yaşındaki Caleb'le birlikte yardım edecek birilerini bulmak için yola koyulurlar ancak fırtına koşullarında bir göl kasabasına yapılan bu cesur yolculuk, anne ve oğlunun birbirlerine olan bağlılıklarını test edecektir.

 

Bu sıralar programı oldukça yoğun olan Jolie kısa bir süre önce “Maleficent 2” çekimlerini tamamladı ve şu anda David Oyelowo'yla birlikte “Come Away” filmini çekiyor. Ayrıca Disney’in “The One and Only Ivan” filmindeki karakterlerden birini de seslendirdi. Birch ise son olarak "Lady MacBeth" filminin senaryosunu kaleme aldı.