Alan Tudyk 'Doom Patrol' Dizisinde Mr. Nobody'i Canlandıracak

03.09.2018 19:18
Alan Tudyk 'Doom Patrol' Dizisinde Mr. Nobody'i Canlandıracak

DC'nin yayın platformu DC Universe'te yayınlanacak live-action Doom Patrol dizisinin kadro çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. Dizinin kötü adamı da nihayet belli oldu. Mr. Nobody rolüne Alan Tudyk hayat verecek. 


1960'larda Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Premian'da yaratılan çizgi romanlarda, Mr. Nobody, Nazilerin savaş sonrası Paraguay'da saklanırken bir yandan da uyguladığı bilinmeyen deneylere maruz kalan Eric Morden olarak bilinir. Mr. Nobody, başkalarının aklını, esrarengiz ve tamamen çılgınca bir şekilde ele geçiren, yaşayan bir gölgedir. Bu karakter, Gizemli Dr. Niles Caulder ve Cyborg'un önderliğindeki bir grup güçlü ve tuhaf kahramanın oluşturduğu Doom Patrol için en büyük sorunlardan biri olacak. 

 

Tudyk kadroda Robotman'i canlandıran Brendan Fraser, Crazy Jane'i canlandıracak olan Diane Guerrero, Elasti-Woman rolünde göreceğimiz April Bowlby, ve Cyborg'u oynayacak olan Joivan Wade'e katılıyor. Dizinin senaryosu Jeremy Carver tarafından yazılıyor. Carver, Geoff Johns, Greg Berlanti ve Sarah Schechter yürütücü yapımcı olarak kadroda yer alacaklar. Dizinin çekimleri bu yılın sonlarında başlayacak ve 2019 yılında DC'nin yeni yayın servisi üzerinden izlenebilecek. Tudyk son zamanlarda seslendirme yaptığı filmlerle hatırlanıyor. Seslendirme kadrosunda yer aldığı Wreck-It Ralph 2 yakında sinemalarda olacak.