Alec Baldwin'in Yeni ‘Joker’ Filminin Kadrosuna Girmesiyle Çıkması Bir Oldu

31.08.2018 01:26
Alec Baldwin'in Yeni ‘Joker’ Filminin Kadrosuna Girmesiyle Çıkması Bir Oldu

Alec BaldwinJoaquin Phoenix’li “Joker” filminde Batman’in babası Thomas Wayne’i oynayacağı duyurulduktan iki gün sonra, projeden çıktığını açıkladı.


Baldwin filmle ilgili olarak “Artık o filmi yapmıyorum. Eminim o bölümü oynayabilecek 25 kişi vardır.” açıklamasını yaptı. Thomas Wayne ilk olarak 1939'da Bruce Wayne'in babası ve Martha Wayne'in kocası olarak çizgi romana girmişti. Gotham City'de yetenekli bir doktor ve yardımsever olarak yaşayan Wayne'in ve eşinin cinayeti, Bruce Wayne'e Batman olmak ve suçla savaşmak için ilham kaynağı olmuştur. Baldwin USA Today'e verdiği röportajda “zamanlama” konusuna da değindi. Ünlü oyuncu Çarşamba günü Thomas Wayne karakterinin Donald Trump'tan ilham aldığıyla ilgili söylentileri yalanlamıştı.

 

Phoenix, Warner Bros.un yeni Joker filminde başrol oyuncusu olarak rol alacak ve suç dünyasının Palyaço Prensi olma yolunda ilerleyecek. Yönetmen Todd Phillips filmin ayrıca senaristliğini de üstleniyor. Filmin kadrosunda Robert De Niro, Marc Maron, Frances Conroy ve Zazie Beetz de yer alıyor.