Russo Kardeşler ‘Cherry’ Romanını Filme Uyarlayacak

28.08.2018 13:22
Russo Kardeşler ‘Cherry’ Romanını Filme Uyarlayacak

Joe ve Anthony Russo, Nico Walker’ın “Cherry” adlı romanının film haklarını satın aldı. Russo kardeşler filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek. 


Film bir ordu doktorunun, banka soyguncusuna dönüşmesi ve travma sonrası stres bozukluğu yaşamasını konu alacak. Yazar Nico Walker 2011 yılında tutuklandı ve hapisteyken Cherry adlı romanını yazdı. Kitabın hakları ünlü yayınevi Knopf tarafından satın alındı ​​ve basımının ardından New York Times'ın en çok satanlar listesinde 14. sırada yer aldı. Cherry, orduya katılıp doktor olarak Irak'a gönderilmeden önce memleketindeki kız arkadaşıyla evlenen zengin bir aileden gelen genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Genç adam eve döndüğünde uyuşturucu bağımlısı olur ve bu yüzden büyük borca girer. 10'dan fazla banka soyar ve nihayet 2011 yılında yakalanır. 

 

Russo kardeşler Disney-Marvel’ın Avengers: Infinity War filmini yönetti ve gelecek Mayıs ayına kadar da henüz ismi belli olmayan yeni Avengers filminin prodüksiyonunu sürdürecekler. Ayrıca 2014 yapımı Kaptan Amerika: Kış Askeri ve 2016 yapımı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmleri de kendilerinn imzasını taşıyor. Russo Kardeşler, kendi prodüksiyon şirketleri AGBO aracılığıyla Cherry'nin yapımcılığını yapacak.