Wonder Woman 1984'ün Müziklerini Oscar Ödüllü Hans Zimmer Yapacak

24.08.2018 01:13
Wonder Woman 1984'ün Müziklerini Oscar Ödüllü Hans Zimmer Yapacak

Ünlü besteci Hans Zimmer, Batman V Superman: Dawn Of Justice'ten sonra süper kahraman filmlerinden emekliye ayrıldığını söylese de, yeni süper kahramanlar için stüdyoya geri dönecek.


Zimmer'in resmi sitesinde yapılan duyuruya göre müzisyen, DC'nin beklenen filmi Wonder Woman 1984'ün müziklerini yapacak. İlk Wonder Woman filminin müzikleri Rupert Gregson-Williams tarafından yapılmıştı. Ancak yine de Dawn Of Justice filmindeki imzası yüzünden, Amazon prensesi Diana Prince'le özdeşleşen notalar Zimmer'dan çıktı. Yönetmen Patty Jenkins bu nedenle serinin ikinci filminde Zimmer'le çalışmak istedi. 

 

Zimmer 2016’da yaptığı bir açıklamada, artık süper kahraman filmleri için müzik yapmayacağını söylemiş, bu duyurusuyla da bazı yönetmen ve yapımcılardan tepki görmüştü. Kendisi daha sonra bu iddialı sözlerini geri alarak, açıklamasını uygun bir senaryo beklediği yönünde değiştirdi. Uygun senaryolar bulunmuş olmalı. Çünkü Zimmer yeni Gal Gadot filminin yanı sıra, gelecek sene vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix filminde de eserleriyle yer alacak. Hala çekimleri süren Wonder Woman 1984, 1 Kasım 2019'da, X-Men: Dark Phoenix ise 8 Şubat 2019'da vizyona girecek.