Simon Pegg ve Nick Frost'un Yeni Filmi 'Slaughterhouse Rulez'un İlk Fragmanı Çıktı

10.08.2018 13:01

İngiliz komedi yıldızları Simon Pegg ve Nick Frost'u kameranın önünde görmeye alışkınız ancak ikili artık yapımcılığa da başladı. Şirketleri Stolen Picture'la çektikleri ilk film olan Slaughterhouse Rulez'dan nihayet fragman geldi.


Michael Sheen, Asa Butterfield, Finn Cole ve Hermione Corfield gibi oyuncuların başrolde yer aldığı film, erkeklerin ve kızların güç ve popülarite için uğraştığı elit ve titiz bir yatılı okulda geçiyor. İngiltere'deki bu özel okul, kendisine ait arazinin bir kısmını bir şirkete satar. Fakat bu şirket, okulu terörize eden bir yeraltı canavarı yaratır. Öğrenciler ve öğretmenler bu korkunç oratmda hayatta kalmak için kanlı ve komik bir savaş vermeye başlarlar. 

 

Yönetmen Crispian Mills, senaryoyu Henry Fitzherbert'la birlikte yazdı. Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve The World’s End gibi sevilen filmlerin oyuncuları olan Pegg ve Frost, fragmana bakılacak olursa yine alışık olduğumuz tarzda bir korku-komedi filmi çekmiş. Harry Potter filmlerinin de ufak bir paraodisi olan film 31 Ekim'de vizyona girecek.