Diane Guerrero DC'nin Yeni Dizisi 'Doom Patrol'ün Kadrosuna Katıldı

31.07.2018 22:57
Diane Guerrero DC'nin Yeni Dizisi 'Doom Patrol'ün Kadrosuna Katıldı

Orange Is The New Black yıldızı Diane Guerrero, DC'nin yeni yayın platformu DC Universe'te yayınlanacak Doom Patrol dizisinin kadrosuna katıldı.


Live-action dizi, DC’nin en garip ekiplerinden birinin yeniden canlandırılması olarak tanımlanıyor: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman ve Crazy Jane. Gizemli Dr. Niles Caulder tarafından yönetilen bu ekip, dijital çağın en büyük kahramanı Cyborg tarafından maceraya atılırlar ve kendilerini DC evreninin en tuhaf ve en beklenmedik köşelerine götürecek bir görevde bulunurlar.

 

Guerrero, dünyanın en şiddetli çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip olan ilginç kahraman Crazy Jane'i canlandıracak. 64 farklı kişiliğinin her biri, Jane'i Doom Patrol’ün en güçlü ve aynı zamanda en istikrarsız üyesi yapan farklı bir süper güç ortaya koyuyor. Guerrero kadroda daha önce Elasti-Woman'ı oynayacağı duyurulan April Bowlby'a katılıyor. Ünlü oyuncu belki de en çok Orange is the New Black dizisindeki Marsilya Ramos rolüyle bilinir. Ayrıca eleştirmenlerce beğenilen CW dizisi Jane the Virgin ve CBS sitcomu Superior Donuts'da da yer aldı. Doom Patrol'ün senaryosu Jeremy Carver tarafından yazılacak. Dizinin yapımı, 2019 lansmanına yetişebilmesi için, bu sene içinde başlayacak.