Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın Yeni Fragmanı Büyülü Dünyanın Kapılarını Bir Kez Daha Aralıyor

22.07.2018 20:09

Fantastik Canavarlar'ın yeni Comic-Con fragmanı, Türkçe altyazılı olarak görücüye çıktı. Üstelik yeni fragmanda Felsefe Taşı'nın mucidi Nicolas Flamel'le de ilk kez karşılaşıyoruz.


Rowling'in büyülü dünyasının hayranları, bugünlerde San Diego Comic-Con'da gerçekleşen panellerde Fantastic Beasts: The Grindelwald The Crimes of Grindelwald'a dair pek çok yeni bilgi edindi. Filmden paylaşılan yeni fragmanda Profesör Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasındaki efsanevi savaşın ilk günlerine dair pek çok görüntü hayranların beğenisine sunuldu. Newt Scamander ismi, yavaş yavaş Harry Potter'la birlikte büyücülük dünyası denince akla gelen ilk isimler arasında yerini alıyor gibi görünüyor. Eddie Redmayne serinin yeni filminde de Scamader'i canlandırıyor ve Dumbledore'un Grindelwald'a karşı verdiği mücadelede kendisine yardım ediyor. Filmden gelen yeni bir poster de yine San Diego'da gerçekleşen panelde hayranlarla paylaşıldı.

 

Yeni fragmanda Fantastic Beasts and Where to Find Them filmindeki pek çok karakter yeniden aramıza dönerken, Harry Potter filmleri sayesinde yakından tanıdığımız ünlü simyacı Nicolas Flamel'le de tanışma imkanı buluyoruz. David Yates filmi bir kez daha J.K. Rowling'in yazdığı senaryodan yönetiyor. Rowling, Grindelwald'u canlandıran Johnny Depp'i, eski eşi Amber Heard'e uyguladığı şiddetle gündeme geldiği pek çok magazin haberinin ardından korumak zorunda kalmış ve kadroda yer alması konusunda tam destek vermişti. Depp'in filmdeki oyunculuğunun bu çabaya değip değmeyeceğine ise filmi izledikten sonra karar vereceğiz. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım’da vizyona girecek.