La Casa De Papel'in Yaratıcısından Yeni Dizi 'The Pier' Geliyor

20.07.2018 17:13
La Casa De Papel'in Yaratıcısından Yeni Dizi 'The Pier' Geliyor

Münih merkezli Beta Film, İspanya ile uzun süredir devam eden anlaşmasını yenileyerek La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Álex Pina ve yaratıcı ekibinin yeni dizisi "El Embarcadero”nun (The Pier) hazırlıklarına başladı.


Dizinin başrollerinde La Casa De Papel'in Profesör'ü Alvaro Morte, Pina'nın bir diğer dizisi olan Vis a Vis'in oyuncularından Irene Arcos ve Netflix'in Morocco – Love in Times of War dizisinin yıldızı Verónica Sánchez yer alacak. Çekimleri Kasım ayına kadar İspanya'nın Valencia şehrinde sürecek olan yapım, kocasının intiharıyla hayatı alt üst olan, yüksek profilli bir mimarın hayatını konu alacak. Kocasının ölmeden önce başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrenen bu mimar, aldatıldığı kadınla başka bir kimlik altında yüzleşerek kocasının neden ikili bir hayatı ve bir yalanı yaşamayı seçtiğini anlamaya çalışır. 

 

Álex Pina'nın yazdığı senaryodan çekilecek dizinin yürütücü yapımcıları Atresmedia Studios'tan Sonia Martínez ve Esther Martínez Lobato. Dizinin bölümlerini yönetecek isimler arasında ise Jorge Dorado, Jesús ColmenarMiguel Amoedo ve La Casa De Papel'in de beş bölümünü yöneten Alex Rodrigo yer alıyor. Diziyle ilgili Beta Film'den gelen açıklama, “Álex Pina'nın yeni dizisi sadece bir suç hikayesi ve şehvetli bir drama değil, aynı zamanda sözde medeni batılıların birbirlerine ne kadar yabancı olduğu ve gerçek kimliğimizi keşfetmenin ne kadar acı verici olabileceğine dair bir hikaye.” şeklinde oldu. Stüdyo dizinin sadece İspanya'da değil, dünya çapında büyük başarı yakalamasını umuyor.