Netflix Avustralya Gerilim Dizisi Freud'un Hazırlıklarına Başladı

06.07.2018 03:06
Netflix Avustralya Gerilim Dizisi Freud'un Hazırlıklarına Başladı

Netflix, 19'uncu yüzyıl Viyana'sında bir seri katili bulabilmek için bir medyum ve bir polis müfettişiyle birlikte çalışan genç Sigmund Freud'u konu alan gerilim dizisi Freud'un çekimlerine başladı.


Platform Almanca dilinde çektiği diziyi uluslararası olarak yayınlayacak. Dizi, Avustralya'nın ilk orijinal Netflix içeriği olacak. Alman dizisi Dark'ın başarısından sonra, Netflix Almanca dilindeki arşivini genişletme kararı verdi. Avusturya-Almanya ortak yapımı Freud'un uluslararası başarı elde etmesi bekleniyor. Viyana'da okuyan ve psikanalizin kurucusu olarak kabul edilen Freud, medyum Fleur Salomé'nin yanı sıra, bir savaş gazisi ve polis müfettişi olan Kiss ile birlikte çok zeki bir katilin izindedir.

 

TNT'nin sevilen dizisi 4 Blocks'ın yönetmeni Marvin Kren'in yöneteceği dizinin senaryosunu Kren, Stefan Brunner ve Benjamin Hessler birlikte yazıyor. Netflix'in sekiz bölüm olarak yayınlayacağı dizinin kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz duyurulmadı. 2011 senesinde Viggo Mortensen de A Dangerous Method filminde Freud'u canlandırmış, ünlü bilim adamının bir filmde yer bulması hayranları çok memnun etmişti.