Oscarlı Jeremy Irons Watchmen Dizisinde Karşımıza Çıkacak

27.06.2018 04:51
Oscarlı Jeremy Irons Watchmen Dizisinde Karşımıza Çıkacak

Bazıları için hala tartışmalı bir konu olabilir, ancak Damon Lindelof ve HBO, Watchmen çizgi romanını televizyona uyarlama planlarını devam ettiriyorlar. Dizinin kadrosuna giren son isim ise Jeremy Irons.


Irons'a kadroda Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr, Adelaide Clemens ve Andrew Howard gibi isimler eşlik edecek. Kadrodaki diğer isimler gibi, Irons'ın rolünün detayları da sır gibi saklanıyor. Dizi, DC Comics şirketinden Alan MooreDave Gibbons ve John Higgins'in yaratıcısı olduğu Watchmen çizgi romanının uyarlaması olacak.

 

Irons daha önce de Showtime kanalında üç sezon süren The Borgias dizisinde yer almıştı. Ayrıca çizgi roman dünyasına da hiç uzak sayılmaz. Daha önce kendisini Justice League ve Batman v Superman: Dawn of Justice'te sadık uşak Alfred rolünde görmüştük. Lindelof daha önce diziyle ilgili yaptığı duyuruda, orijinal grafik romandaki hikayenin yeniden anlatılmayacağını, aksine yeni bir karakterle aynı dünyadaki yeni bir hikayenin anlatılacağını söylemişti. Orijinal hikaye, suçlularla savaşan bir grup insanın, içlerinden birinin ölümünü araştırmasını konu alıyor. Bu grubun için de yer alan Doktor Manhattan, Nite Owl, Silk Spectre ve Rorschach'tan hangilerinin dizide de var olacağı ise bilinmiyor. Lindelof'un yazacağı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Nicole Kassell yapacak.