Toby Kebbell Vin Diesel'in Süper Kahraman Filmi Bloodshot'ın Kadrosuna Katıldı

27.06.2018 04:29
Toby Kebbell Vin Diesel'in Süper Kahraman Filmi Bloodshot'ın Kadrosuna Katıldı

Bloodshot'ın kadrosuna katılan birbirinden yetenekli oyuncuların arasına Toby Kebbell de girdi. Filmin kötü adamını Kebbell canlandıracak.


Dave Wilson'ın ilk yönetmenlik denemesi olan film, Kevin VanHook, Yvel Guichet, Don Perlin ve Bob Layton'ın yarattığı 1992 tarihli Valiant Comics çizgi romanına dayanıyor. Hikayenin kahramanı ise eski bir mafya üyesi olan Angelo Mortalli'dir. Mortalli gizli bir hükümet programının parçası olarak kaçırılır. Hafızası silinir, böylece onun yerine programda görevli insanlar düşünüp, karar verebilir. İnsan ötesi gücü ve iyileşme kabiliyeti sayesinde süper bir askere dönüşmüştür. Tabii ki, bir şeyler ters gider ve Mortalli hükümet yetkililerinden kaçar. Ona ihanet edenleri aramaya başlar ve tam olarak kim olduğunu anlamaya çalışır.

 

Kebbell filmde Axe karakterini oynayacak. Axe filmin kahramanı için çok büyük bir tehdit olacak. Kadroda kendisine Michael Sheen, Eiza González, Talulah Riley, Alex Hernandez ve Sam Heughan eşlik ediyor. Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan film, Deadpool tarzı bir uyarlamayı hedefliyor.