Kaşif Dora'nın Kötü Karakteri Bulundu

07.06.2018 16:54
Kaşif Dora'nın Kötü Karakteri Bulundu

Paramount dünyalar tatlısı Kaşif Dora'nın live-action filmini çekiyor. Film için aranan kötü karakter nihayet bulundu. Kötü karakter diyince aklınıza Dora'nın başının belası Arakçı Tilki gelmesin tabii...


Meksikalı yıldız Eugenio Derbez popüler çocuk dizisinin film versiyonunda yer alacağını açıkladı. Kaşif Dora 2000 yılında televizyonda yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren okul öncesi çocuklar arasında büyük popülartie yakaladı. Dizi tam sekiz sezon sürdü. Şu an ise dizinin spin-off'ları Go, Diego Go! ve Dora'yı 10 yaşına gelmiş olarak gördüğümüz Dora and Friends: Into the Series  dizileri devam ediyor. Bu diziler de tıpkı orijinal dizi gibi okul çağı çocukları tarafından çok seviliyor. Paramount bu nedenle başarılı diziyi beyazperdeye aktarmaya karar verdi.

 

16 yaşındaki aktris Isabela Moner, filmde Dora'yı canlandıracak. Moner'i daha önce Transformers: The Last Knight'taki rolüyle izlemiştik. Gelen ilk bilgilere göre Derbez, Alejandro Gutierrez isimli tuhaf bir kaşifi canlandıracak. Derbez'in rolü çok büyük olmasa da filmin baş kötüsü olacağı bildirildi. Film artık bir genç kız olan Dora'nın, kuzeni Diego'yu ziyaret etmek için şehre gidişini anlatacak. Merak edilen yapıma dair diğer detaylar ise henüz netmeşmedi. The Muppets filminin yönetmeni James Bobin yönetmen koltuğunda oturuyor. Vizyon tarihi ise 2 Ağustos 2019 olarak planlanıyor.