Joker Film Olmaya Hazırlanıyor

06.06.2018 17:15
Joker Film Olmaya Hazırlanıyor

Warner Bros. Jared Leto’nun 2016’da “Suicide Squad” filminde canlandırdığı Joker karakterini beyaz perdeye taşımak istiyor.


Gelen haberlere göre stüdyo Jared Leto'yla anlaşmayı sağlamış ve Suicide Squad kadrosundan gelecek yeni filmlerin de önünü açmış bulunuyor. Filmin detayları şu an için bilinmese de stüdyonun fikri, şu an için Suicide Squad evrenini genişletmek ve gelecek olası yeni filmlerle bağlantı kurabilmek. Zaten daha önce Margot Robbie'nin Harley Quinn karakterinin "Birds of Prey" filmiyle bir spin-off'u olacağı duyurulmuştu. Görünen o ki Jared Leto da kendi filmine sahip olan DC kötülerinden biri olacak. 

 

Fanların yorumlarına göre Leto'nun Joker yorumu Suicide Squad içinden sıyrılmış ve büyük alkış toplamıştı. Oscar ödüllü yıldız, filmin yayınlandığı dönem yaptığı açıklamalarda Joker karakterinin daha da geliştirilmesini umduğunu söylemişti. Şu an için Leto ve stüdyo film için bir senarist arayışında, filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Ayrıca Joker filminin daha önce duyurulan ve 2019'da çekileceğine inanılan Suicide Squad 2'den önce mi yoksa sonra olacağı henüz belirsiz.