Julie Delpy'nin Yönettiği My Zoe'den İlk Görüntü Geldi

30.05.2018 19:20
Julie Delpy'nin Yönettiği My Zoe'den İlk Görüntü Geldi

Julie Delpy'nin yazıp yönettiği, Gemma Arterton ve Daniel Brühl'ün kadrosunda yer aldığı My Zoe'nin ilk set fotoğrafı geldi.


Filmin çekimleri 24 Mayıs itibariyle Londra ve Moskova'da başladı. Delpy filmde eski kocasıyla sorunlu bir ilişkisi olan ve kızı Zoe'ye iyi bir şekilde ebeveynlik yapmaya çalışan Isabelle'i canlandırıyor. Ailesinin başına gelen bir trajedi, Isabelle'i ipleri eline almaya zorlar ve yardım için Moskova'daki bir çifte başvurur.

 

My Zoe, Oscar adayı senarist, başarılı yönetmen ve Before Sunrise üçlemesi ile tanıdığımız Julie Delpy’nin 20 yıldır üzerinde çalıştığı projesi. Delpy filmle ilgili "Yirmi yıl önce bu film hakkında düşünmeye ve not almaya başladım. Konu Kieslowski ile ebeveynlik, aşk ve kader hakkında konuşurken aklıma geldi. Yazmak çok derin bir süreçti. Tüm yaşam deneyimimi senaryoya aktardım. Umarım bunlar izleyiciye de geçer." açıklamasında bulundu. Film Delpy'nin yedinci uzun filmi olacak. Yönetmenin daha önceki işleri arasında 2 Days In New York ve 2 Days In Paris bulunuyor.