Jennfier Aniston ABD Başkanını Oynayacak

28.05.2018 15:35
Jennfier Aniston ABD Başkanını Oynayacak

Jennifer Aniston, Netflix'in yeni dizisi "First Ladies"de ABD'nin ilk kadın başkanını canlandıracak. Aniston filmde lezbiyen olacak ve kampanyasını yürüten Tig Notaro ile evlenecek.


Aniston siyasi komedide ünlü komedyen Tig Notaro ile başrolleri paylaşacak. Notaro dizide başkan Beverley Nicholson'ın eşini canlandırıyor. Netflix filmin sloganını "Her başarılı kadının arkasında... bir başka başarılı kadın vardır." şeklinde yaptı. Film Notaro ve eşi Stephanie Allyne'nin birlikte yazdıkları orijinal senaryoya dayanıyor. Yapımcılığı ise Aniston, Notaro, Allyne, Will Ferrell, Jessica Elbaum, Adam McKay ve Betsy Koch birlikte yapacaklar. 

 

Ancak First Ladies, Aniston'ın şu an üzerinde çalıştığı tek proje değil. Reese Witherspoon'la birlikte sabah porgramlarının perde arkasındaki rekabeti gösterdiği bir diğer projesinin hakları Apple tarafından yakın zamanda alındı. Bu projenin yayın tarihi ise henüz netleşmedi.

 

Notaro'nunsa hali hazırda Netflix için yaptığı "Happy To Be Here" isimli bir stand-up gösterisi bulunuyor. Buna ek olarak komedyenin yakın zamanda Ellen DeGeneres'in Netflix komedisinde yönetmenlik yapacağı söyleniyor.