Star Wars'tan Boba Fett Filmi Geliyor!

25.05.2018 16:44
Star Wars'tan Boba Fett Filmi Geliyor!

Star Wars sevenlere müjde! Disney ve Lucasfilm hız kesmeden yeni filmler çekmeye devam ediyor. Star Wars evreninden Boba Fett kendi hikayesiyle film olmaya hazırlanıyor.

Disney, Logan'ın yönetmeni James Mangold'la birlikte ödül avcısı Boba Fett'in filmi üzerinde çalışıyor. Henüz ismi belli olmayan film, stüdyonun hikayeleri olarak çıkarılan Star Wars Anthology serisinin bir parçası olacak. İlk antoloji filmi 2016 tarihli Rouge One: A Star Wars Story'ydi. Serinin ikinci filmi olan Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandırdığı Solo: A Star Wars Story ise vizyona bugün itibariyle girmiş bulunuyor.

Boba Fett seriye ilk kez Star Wars: The Empire Strikes Back filmiyle giriş yapmıştı. 1983 yapımı Star Wars: Return of the Jedi filmiyle paralı asker olarak tekrar karşımıza çıktı. Jeremy Bulloch iki filmde de Boba Fett'i canlandırdı. Yeni Boba Fett'in kim olacağıysa henüz kesinleşmedi.

Disney ve Lucasfilm geçtiğimiz Ağustos ayında Stephen Daldry'nin yöneteceği bir Obi-Wan Kenobi spinoff'u üzerinde de anlaştıklarını duyurmuştu. Bu filmin detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.