The Equalizer 2’nin yönetmeninden Vampir Morbius geliyor

25.04.2018 18:04
The Equalizer 2’nin yönetmeninden Vampir Morbius geliyor

Sony Pictures’ın Marvel çizgi romanlarındaki anti-kahramanlara yönelik filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Venom’un ardından Örümcek Adam’ın düşmanlarından Vampir Morbius da beyaz perdeye uyarlanacak. 

Sony Pictures için en son The Equalizer, Magnificent Seven ve The Equalizer 2 filmlerine imza atan Antoine Fuqua ile yönetmenlik koltuğu için görüşmelerin sürdüğü ortaya çıktı. 

Las Vegas’taki CinemaCon 2018 etkinliğinde açıklama yapan Fuqua, çizgi romanlarla büyüdüğünü, geçmişte bir Black Panther filmi için adının geçtiğini, şimdi de stüdyonun kendisiyle Vampir Morbius için görüştüğünü ve bu projenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. 

Ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmeyen filmin senaryosunu Dracula Untold, Gods of Egypt ve Power Rangers’tan hatırladığımız Burk Sharpless ve Matt Sazama’nın yazacağı belirtiliyor. 

Roy Thomas ve Gil Kane tarafından ilk kez 1971’de çizilen Dr. Michael Morbius, ters giden bir deney sonrası vampire dönüştükten sonra birçok macerada kötü karakter olarak okuyucuların karşısına çıkmıştı.