‘Gremlinler’ geri dönüyor!

17.04.2018 16:25
‘Gremlinler’ geri dönüyor!

Joe Dante’nin yönetmenliğinde 1984 ve 1990 yıllarında vizyona giren Amerikan korku – komedi klasiği Gremlinler yeniden beyaz perdeye gelecek. 

İlk Gremlinler filminin senaryosunda imzası bulunan usta yönetmen Chris Columbus, katıldığı son röportajında bir reboot (yeniden çekim) projesi üzerinde çalışıldığını, senaryosu üzerine aktif olarak kafa yorduklarını, kendisinin prodüksiyon şirketi 1492 Pictures filmi çekmek istediklerini doğruladı. 

Yönetmenlik koltuğuna Richard Donner’ın oturduğu 1985 yapımı komedi - macera filmi The Goonies’in devam filmi olasılığına da değinen Columbus, “Bunun hakkında da konuşuyoruz ancak bu daha zor bir fikir. Bütün genç oyuncular büyüdüler ve farklı kariyerler seçtiler” diye konuştu. 

Islatılmaması, parlak ışıklardan uzak tutulması ve ne kadar ağlayıp yalvarsa da gece yarısından sonra beslenilmemesi gereken sevimli yaratıkların hikayesinin anlatıldığı 11 milyon dolar bütçeli ilk Gremlinler filmi büyük başarı elde etmiş ve küresel çapta 153 milyon dolar gişe geliri elde etmişti. 50 milyon dolar bütçeli Gremlinler 2 ise 41,5 milyon dolarlık gişesiyle hayal kırıklığına yol açmıştı.