Star Trek: Discovery’nin çekimleri başlıyor, Spock dönüyor

16.04.2018 10:45
Star Trek: Discovery’nin çekimleri başlıyor, Spock dönüyor

Sinema ve televizyon ekranlarında 1966’dan beri süren Star Trek (Uzay Yolu) efsanesinin en yeni halkası Star Trek: Discovery dizisinin ikinci sezon çekimlerine yarın Kanada’nın Toronto kentinde başlanıyor. 

İlk sezonu büyük beğeni toplayan bilimkurgu yapımına Saru rolüyle yıldızlaşan aktör Doug Jones da geri dönüyor. CBS All Access platformunda yayınlanan dizi, dijital platformun günlük, haftalık ve aylık bazda yeni üyelik rekorlarını kırmasını sağlamıştı. 

Oyuncu kadrosunda Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Jason Isaacs, Anthony Rapp, Tig Nataro ve Shazad Latif isimleri öne çıkıyor. Brian Fuller de yeniden dizinin başyapımcılığını üstleniyor. 

52 yıllık serinin efsanevi karakteri Spock’ın ikinci sezonda boy göstereceği ifade ediliyor. Inhumans dizisinden Anson Mount da Kaptan Christopher Pike rolüyle karşımıza çıkacak.

İlk bölümünü People Like Us ve The Mummy gibi yapımlardan hatırlayacağımız Alex Kurtzman’ın yöneteceği ve 13 bölüm olması beklenen ikinci sezonun, önümüzdeki sonbaharda ekranlara gelmesi bekleniyor.