Nicolas Cage yeni bir ‘Hayalet Sürücü’ filmi istiyor

04.04.2018 20:20
Nicolas Cage yeni bir ‘Hayalet Sürücü’ filmi istiyor

Kariyerinde inişli - çıkışlı bir dönem geçiren usta aktör Nicolas Cage, 2007 ve 2012’de başrolünde yer aldığı Ghost Rider (Hayalet Sürücü) filmlerine bir yenisinin eklenmesini istediğini söyledi. 

2013 yılında film hakları Marvel Sinematik Evreni’ne satılan bu sıradışı süper kahramanı iki kez canlandıran 54 yaşındaki aktör, katıldığı bir röportajında, üçüncü filmin başka bir oyuncuyla ve R-Rated (yaş sınırlamalı) olarak çekilmesi gerektiğini ifade etti. 

Bu serinin her zaman R-Rated olması gerektiğini vurgulayan Cage, “David Goyer’ın bu yönde muhteşem bir senaryosu vardı. David’le bu işi yapmayı çok istedim ama stüdyo kendine göre gerekçelerle böyle bir filme izin vermedi. Ancak hala yapılabileceğini düşünüyorum tabii ki başka bir aktörle. Yeni bir oyuncuyla yola devam edilmeli. Deadpool, R-Rated olarak çekildi ve harika bir iş çıkardı. Ghost Rider da Deadpool gibi ele alınması gereken bir kahraman” dedi. 

Cage’in rol aldığı toplam 167 milyon dolar bütçeli iki Ghost Rider filmi küresel çapta toplamda 362 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Marvel’a geçmesinin ardından karaktere Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde yer verildi. Marvel Sinematik Evreni bünyesinde yakın zamanda bir Ghost Rider projesi bulunmuyor.