Star Trek 4 yolda!

11.03.2018 22:02
Star Trek 4 yolda!

J.J. Abrams'ın önderliğinde ve Paramount Pictures bünyesinde 2009'da yeniden başlayan Star Trek (Uzay Yolu) serisinin dördüncü filmi merakla bekleniyor. Filmin çekileceği resmi olarak açıklansa da prodüksiyon tarihine ilişkin bir bilgi verilmedi. 

Seride üç kere Doctor 'Bones' McCoy karakterine hayat veren aktör Karl Urban, katıldığı yeni bir röportajda şu ifadeleri kullandı: 

“Tarih konusu henüz kesinleşmese de söylentiler bulunuyor. Star Trek filmlerinde oynamaktan büyük keyif alıyorum. Oyuncu kadrosu olarak artık birer aile gibiyiz. Önümüzdeki yıl çekimlerin başlayacağına ve setlere geri döneceğimize oldukça eminim.”

45 yaşındaki Yeni Zelandalı oyuncu, Hollywood’un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino’nun bir Star Trek filmi üzerinde çalıştığının hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: 

“Proje hakkında sizlerden fazla şey bilmiyorum. Benim görüşüme göre serinin kesinlikle Tarantino tarzında bir enerji dokunuşuna ihtiyacı var. Bolca küfür, şiddet ve seks unsurları söz konusu, bilemiyorum, görmek çok ilginç olacak.”

2009, 2013 ve 2016'da gösterime giren son üç film, küresel çapta topla 1,2 milyar dolar gişe hasılatı elde etmişti. Dördüncü filmin vizyon tarihi henüz belirlenmedi.