‘Punisher’a üç yeni oyuncu katıldı

28.02.2018 12:02
‘Punisher’a üç yeni oyuncu katıldı

Ünlü aktör Jon Bernthal’ın Marvel Comics karakteri Frank Castle / Punisher’ı canlandırdığı Netflix dizisi The Punisher dizisinin ikinci sezonuna yeni isimler dahil oldu. 

Çekimleri 26 Şubat’ta New York’ta başlayan yeni sezonda The Dark Knight Rises aktörü Josh Stewart, John Pilgrim karakterini canlandıracak. Krista Dumont’a Floriana Lima, Amy Bendix’e ise Giorgia Whigham hayat verecek. 

Sakin dış görünüme ve acımasız bir iç dünyaya sahip olan John Pilgrim karakteri, şiddet olaylarıyla geçen yaşamını geride bırakmasına rağmen kendisini eski becerilerini kullanırken ve Frank Castle'ın dünyasına girerken bulacak. 

Savaş gazilerine yönelik psikoterapistlik yapan zeki ve merhametli Krista Dumont ile sokaklardan gelen ve gizemli geçmişe sahip dolandırıcı Girogia Wigham karakteleri de yeni sezonda boy gösterecek. 

İlk kez Netflix’in Daredevil dizisinde gördüğümüz Punisher karakterinin 17 Kasım 2017’de yayınlanan solo dizisinde, ailesinin katledilmesi sonucu kontrolden çıkmış öfkesi ile adeta bir Rambo’ya dönüşen Frank Castle’ın şiddet dolu ve kanlı intikam hikayesini izlemiştik. Dizi oldukça başarılı bir ilk sezonun ardından ikinci sezon onayı almıştı.

20 Temmuz’da çekimleri tamamlanması beklenen dizinin ikinci sezonunun Netflix’te 2019’da yayınlanması bekleniyor.