Guardians of the Galaxy 3 için hazırlıklar başladı

23.02.2018 20:57
Guardians of the Galaxy 3 için hazırlıklar başladı

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarını bir araya getiren Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filmi için şimdiden ciddi adımlar atılıyor.  

İlk iki filmde olduğu gibi yönetmenliğini ve senaryosunu James Gunn’ın üstleneceği Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) 3 filmi için ABD’nin Atlanta kenti yakınlarındaki Pinewood Disney Stüdyosu’nda bu aydan itibaren hazırlıklara girişildi. 

2014 ve 2017’de vizyona giren filmlerde görev alan teknik ekibin üçüncü film için de prodüksiyon-öncesi çalışmalarına start verdiği, büyük çapta bir setin inşa edildiği ve görsel efektler için testler yapıldığı belirtildi. Oyuncuların da katılacağı çekimler 2019’un ilk aylarında başlayacak. 

Marvel Stüdyoları’nın filme büyük önem verdiği, bu sebeple zahmetli ve uzun süreli bir çalışmanın başladığı belirtiliyor. Star-Lord karakterine hayat veren Chris Pratt başta olmak üzere oyuncuların büyük kısmı da üçüncü filmin kadrosunda yer alıyor. 

Toplam 400 milyon dolar bütçeyle çekilen ilk iki film küresel çapta büyük beğeni toplamış ve toplamda 1,6 milyar doları aşan gişe hasılatı elde etmişti. Üçüncü filmin 1 Mayıs 2020'de gösterime girmesi bekleniyor.