Jamie Dornan ‘Grinin Elli Tonu’ filmlerine son verdi

08.02.2018 11:45
Jamie Dornan ‘Grinin Elli Tonu’ filmlerine son verdi

Grinin Elli Tonu yapımlarının başrol oyuncusu Jamie Dornan, yeni bir film için çok yaşlı olduğunu ve seriden ayrıldığını söyledi. 

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki İrlandalı aktör, Grinin Elli Tonu (2015), Karanlığın Elli Tonu (2017) ve Özgürlüğün Elli Tonu (2018) filmlerinin ardından çekilmesi muhtemel bir dördüncü filmde rol almayacağını belirtti. 

Dornan, “İnsanlar beni gördüklerinde ‘Bay Gri’ diyor. Artık uyarlayacak başka bir kitap yok, tabi yeni bir tane yazılmazsa. Üç tane yaptık, dördüncüsünde yer almak için çok yaşlıyım” dedi. Filmdeki partneri Dakota Johnson hakkında da konuşan ünlü oyuncu, “Onu çok başarılı buluyorum. Serinin başlangıcından sonuna kadar kendisini çok geliştirdi” ifadelerini kullandı.

Yazar E. L. James’in popüler romanlarından uyarlanan ve 150 milyon dolar bütçeyle çekilen üç filmden ilk ikisi toplamda 951 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Serinin yeni filmi Fifty Shades Freed (Özgürlüğün Elli Tonu), yarın (9 şubat) vizyona girecek.