Bruce Willis ve Alec Baldwin de Edward Norton’ın filmine katıldı

05.02.2018 23:30
Bruce Willis ve Alec Baldwin de Edward Norton’ın filmine katıldı

Yönetmenliğini, senaryosunu ve başrolünü Edward Norton’ın üstlendiği Motherless Brooklyn filminin kadrosuna usta oyuncular Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw ve Alec Baldwin de dahil oldu. 

2000 yapımı Keeping the Faith filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Norton, şimdilerde Jonathan Lethem’in 1999 basımı dedektiflik romanı Motherless Brooklyn’i sinemaya uyarlıyor. Çekimleri New York’ta başlayan filme ilk katılan isim en son The Florida Project’le dikkat çeken Willem Dafoe olmuştu. 

1954’ün New York’unda geçen filmde yönetmen Norton, aynı zamanda nörolojik bir rahatsızlık olan Tourette Sendromu kurbanı Lionel Essrog karakterine hayat veriyor. Hikayeye göre Essrog, kendilerine ‘Minna’nın adamları’ adını veren Tony, Danny ve Gilbert ile birlikte çalışırken, yerel bölgenin sahibi ve kendisinin akıl hocası mafya lideri Frank Minna’nın bir gün korkunç şekilde öldürülmesine şahit olur. Gerideki adamların iktidar savaşının ortasında yalnız kalan Essrog, kontrol edemediği tikleri ve bağırtılarının yanında Minna’nın katilini bulmaya çalışacaktır. 

Bruce Willis filmde Frank Minna karakterini canlandırıyor. Dafoe, Mbatha-Raw ve Baldwin’in rolleri ise henüz bilinmiyor. Cherry Jones, Ethan Suplee, Leslie Mann, Josh Pais, Fisher Stevens, Michael K. Williams ve Robert Wisdom da öne çıkan diğer oyuncular. Suç ve dram türlerindeki filmin bu yılın sonlarına doğru ya da 2019’da gösterime girmesi planlanıyor.