Game of Thrones'un Arya’sından tarih yalanlaması

30.01.2018 18:15
Game of Thrones'un Arya’sından tarih yalanlaması

Popüler fantastik kurgu dizisi Game of Thrones'un Arya Stark'ı Maisie Williams, dizinin merakla beklenen 8. ve final sezonunun kesin tarihini açıkladığı yönündeki haberleri yalanladı. 

HBO'nun Game of Thrones'un final sezonunun 2019 yılı içinde yayınlanacağını resmi olarak duyurmasının ardından, Maisie Williams’ın geçtiğimiz günlerde yeni filmi Early Man için verdiği röportajda, yeni sezon için tam tarih verdiği ve 2019'un Nisan ayını işaret ettiği iddia edilmişti. 

20 yaşındaki genç oyuncu, haberde "Aralık'ta prodüksiyonu bitirip yeni sezonun ilk bölümünü 2019 Nisan’ında yayınlamayı düşünüyoruz" şeklinde yer bulan ifadenin doğru olmadığını söyledi.

Sosyal medya hesabından bugün açıklama yapan Williams, “Bilmenizi isterim ki yayın tarihine ilişkin bilgi tamamen yanlış ve yıllar önce yapılan bir röportajımdan alıntı” dedi. 

Williams, başka bir açıklamasında, son sezonu aceleye getirmek istemediklerini vurgulayarak, "Son kurguda çok ama çok önemli şeyler olacak. Hayranlarımıza çok şey borçluyuz. Yeni sezonun harika olması ve izleyen herkesi tatmin etmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.