Sam Raimi’den ‘Bermuda Şeytan Üçgeni’ filmi geliyor

29.01.2018 20:47
Sam Raimi’den ‘Bermuda Şeytan Üçgeni’ filmi geliyor

Amerikalı yönetmen Sam Raimi, dünya üzerindeki en gizemli konulardan Bermuda Triangle (Bermuda Şeytan Üçgeni)’ne ilişkin bir film çekmeye hazırlanıyor. 

Skydance ve Paramount Pictures işbirliğindeki film projesi, 2013’ten beri prodüksiyon öncesi geliştirilme aşamasındaydı. Henüz resmi adı belli olmayan filme dair nihayet somut adımların atıldığı haberleri geliyor. 

Çekimler 19 Mart’ta Kanada’nın Vancouver kentinde başlayacak ve daha sonra Hawaii’de devam edecek. Temmuz sonu ya da Ağustos ayının başında çekimlerin tamamlanması hedefleniyor. Filmin 2019 ya da 2020’de gösterime girmesi bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve senaryoya ilişkin henüz net bir bilgi yok.

Atlas Okyanusu’nda Miami (Florida) ile Porto Riko’daki San Juan ve Bermuda adaları arasındaki bu sırlı bölge, iz bırakmadan kaybolan çok sayıda geminin ve uçağın gizemli hikâyeleriyle biliniyor. Bu nedenle Bermuda Şeytan Üçgeni olarak da isimlendiriliyor. 

Efsanelerin ortaya çıkış nedeni, bölgede batan ya da düşen ancak herhangi bir kalıntısına ulaşılamayan gemilerin ve uçakların dâhil olduğu yaklaşık 20 kaza. Şimdiye kadar birçok bilimsel araştırmaya ve teoriye konu olan esrarengiz bölgenin, Raimi’nin imza atacağı filmde nasıl işleneceği de merak konusu.