John Wick 3’ün çekimleri Mart’ta başlıyor!

18.01.2018 10:45
John Wick 3’ün çekimleri Mart’ta başlıyor!

Usta aktör Keanu Reeves’in karizmatik bir tetikçiyi oynadığı serinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3’ün prodüksiyon süreci 1 Mart’ta New York’ta start alacak. 

İlk iki filminin hikayesini kaleme alan Derek Kolstad, Chapter 3’ün de senaryosunu üstleniyor. Önceki filmlerde imzası bulunan Chad Stahelski de üçüncü filmde yönetmenlik koltuğuna oturacak. New York’ta başlayacak çekimlerin İspanya, Rusya ve Japonya’da devam edeceği belirtiliyor.

Serinin tanıdık yüzleri üçüncü filmde de boy göstermeye hazırlanıyor. Cassian (Common), Bowery King (Laurence Fishburne) ve Ares’in (Ruby Rose) filmde yer alacağı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra yeni oyuncular da karşımıza çıkacak. 

Filmin kötü karakteri olarak Japon suç şebekesi lideri rolünde Hiroyuki Sanada’nın oyuncu kadrosuna katıldığı söyleniyor. The Wolverine ve Avengers 4’te de rol alan Sanada, daha önce Keanu Reeves ile birlikte 2013 yapımı 47 Ronin’de oynamıştı. Sanada'dan önce bu rol için Sonny Chiba'nın da ismi gündeme gelmişti.

Bununla birlikte filmde John Wick’e karşı karakter olarak 20 – 40 yaşları arasında bir kadın oyuncu da yer alacak. İsim henüz netleşmiş değil. Merakla beklenen yapım, 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.