Deadpool 2’nin vizyon tarihi öne çekildi!

12.01.2018 15:45
Deadpool 2’nin vizyon tarihi öne çekildi!

Marvel'ın en sıradışı kahramanı Deadpool’un hayranlarına iyi haber! İlki büyük beğeni toplayan filmin devam halkası Deadpool 2’nin gösterim tarihi 1 Haziran’dan 18 Mayıs’a alındı. 

Bu eğlenceli ve ağzı bozuk ‘anti – kahraman’ gişede Sony Pictures'ın merakla beklenen korku filmi Slender Man’le yarışacak. Ayrıca Solo: A Star Wars Story’nin de bir hafta önünde olacak. Sevilen kahramanı canlandıran aktör Ryan Reynolds, sosyal medya hesabından fotoğraflı bir paylaşım yaparak vizyon tarihini duyurdu:  

Bu arada, yeni X-Men filmi The New Mutants’ın 13 Nisan olan vizyon tarihi 10 ay ertelendi. Korku ve gerilim unsurlarıyla X-Men evrenine farklı bir tarzda dahil olacak film, 22 Şubat 2019’da sinemaseverlerle buluşacak. 

Bir diğer erteleme haberi de X-Men’in dikkat çekici solo filmi Gambit’ten. Yönetmen Gore Verbinski’nin projeden ayrılması sebebiyle filmin vizyon tarihi 14 Şubat 2019’dan 7 Haziran 2019’a çekildi. “Komedi yönü ağır basan bir soygun filmi” olarak tanımlanan Gambit’in başrolünde Channing Tatum olacak.