Marvel’dan ‘Kara Dul’ filmi geliyor!

11.01.2018 10:56
Marvel’dan ‘Kara Dul’ filmi geliyor!

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde sekiz yıldır boy gösteren Black Widow (Kara Dul) karakterine yönelik bir solo film çalışmalarına başlandı. 

Atılan ilk ciddi adım, Rebel Wilson ve Anne Hathaway’in başrolde olduğu, Ağustos’ta gösterime girecek komedi filmi Nasty Women’ın senaryosunu kaleme alan Jac Schaeffer’ın kadroya dahil edilmesi oldu. 

İlk olarak 2010 yapımı Iron Man 2’de Natasha Romanoff (Black Widow) karakterine hayat veren ünlü oyuncu Scarlett Johansson, şu ana kadar beş filmde rolünü tekrarladı. 27 Nisan’da vizyona girecek Avengers: Infinity War ve 2019’daki Avengers 4 filmleriyle toplamda yedi kez Kara Dul’u canlandıracak olan Johansson’ın Marvel ile sözleşmesi de bitmiş durumda. 

Solo film için sözleşmenin yenilenip yenilenmeyeceği henüz bilinmiyor. Scarlett Johansson ile özdeşleşen karakteri bir başkasının oynaması durumunda filmin ne kadar başarılı olacağı da merak konusu. 

‘Kara Dul’ projesi, başrolünde Brie Larson’ın yer alacağı ve 8 Mart 2019’da gösterime girecek olan Captain Marvel’dan sonra Marvel Sinematik Evreni’nde kadın kahramanın ön planda olduğu ikinci film olacak.