Vin Diesel’li ‘Bloodshot’ filmi geliyor!

08.01.2018 23:50
Vin Diesel’li ‘Bloodshot’ filmi geliyor!

DC ve Marvel çizgi romanlarından sinemaya uyarlanan yapımlar günümüzde oldukça popüler olsalar da, başka şirketlerin ilginç süper kahramanları da beyaz perdedeki yerlerini almayı bekliyor. 

En dikkat çekici olanlarından birisi ise Bloodshot. Aksiyon filmlerinin sevilen yıldızı Vin Diesel’in canlandırması için görüşmelerin sürdüğü bu Valiant Comics karakteri, Sony Pictures sayesinde beş filmlik bir serinin ilk parçası olarak sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Marvel'da olduğu gibi bir Valiant Sinematik Evreni kurulacak. 

İlk olarak Kevin Van Hook, Don Perlin ve Bob Layton tarafından 1992’de tasarlanan Bloodshot, aslında Ray Garrison adlı eski bir asker. Gizemli Rising Spirit Projesi kapsamında vücuduna deneysel nanitler enjekte edilen Garrison, beyazlaşan derisi, kırmızı gözleri ve elde ettiği dövüş yetenekleri ile sıradışı bir ölüm makinesine dönüşüyor.

Tahmin edileceği üzere bu karakter aslında maske takıp süper-kötülerle savaşan bir iyilik sembolü sayılmaz. Logan ve Deadpool filmlerinde örneklerini gördüğümüz bir şiddet kültüründen beslenen, bunun yanı sıra kimlik arayışında olan kafası karışık bir suikastçi. Sony’nin planladığı Bloodshot filmleri de R-Rated yaş sınırlaması ile vizyona girecek. Böylece karakterin çizgi romanlardaki bütün öldürme yeteneklerini görme fırsatımız olacak.

Yönetmenliğini Dave Wilson’ın yapacağı Bloodshot filminin senaryosunu Oscar adaylığı bulunan Arrival senaristi Eric Heisserer kaleme alıyor. Filmin 2019’da gösterime girmesi planlanıyor.