Jude Law’lı ‘Captain Marvel’ın çekimleri Şubat’ta başlıyor

08.01.2018 11:40
Jude Law’lı ‘Captain Marvel’ın çekimleri Şubat’ta başlıyor

Marvel Sinematik Evreni kapsamındaki ilk kadın süper kahraman filmi Captain Marvel’ın çekimlerine önümüzdeki ay Los Angeles’ta başlanacağı belirtildi. 

Carol Danvers / Captain Marvel karakterini Brie Larson’ın canlandıracağı filmin oyuncu kadrosuna son olarak sevilen Netflix dizisi She's Gotta Have It’in başrol oyuncusu DeWanda Wise da dahil oldu. 

Zaman zaman Marvel yapımlarında Nick Fury rolüyle ortaya çıkan Samuel L. Jackson’ın rolünü tekrarlayacağı filmde, 45 yaşındaki usta aktör Jude Law da Walter Lawson / Mar-Vell karakterine hayat verecek. 

Avustralyalı aktör Ben Mendelsohn ise, Marvel çizgi romanlarında yaşam barındıran gezegenleri istila eden savaşçı uzaylı ırk Skrullların başındaki lider olarak villain (kötü karakter) rolünde boy gösterecek. 

Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yapacağı Captain Marvel'ın konusu diğer Marvel filmlerinden çok önce, 1990’lı yıllarda geçecek. Senaryonun son halini Geneva Robertson-Dworet kaleme aldı. Merakla beklenen yapım, 8 Mart 2019’da gösterime girecek.