Han Solo filminin ‘konsept çizimi’ resmi afiş sanıldı

28.12.2017 14:34
Han Solo filminin ‘konsept çizimi’ resmi afiş sanıldı

Yerli ve yabancı bazı yayın organları, Solo: A Star Wars Story (Solo: Bir Yıldız Savaşları Hikayesi) filmine yönelik konsept çizimi resmi afiş sanıp haber yaptı. Walt Disney ve Lucasfilm, bugün görselin kendileriyle bir ilgisinin olmadığını açıkladı. 

Star Wars evreninin ikonik karakteri Han Solo'yu temel alan bir spin-off (yan hikaye) niteliğindeki filme dair gelişmeler şimdiden Star Wars hayranlarını heyecanlandırıyor. Filmle ilgili resmi görsel ve görüntüler henüz yayınlanmadan hayranların hazırladığı başarılı konsept çalışmalar da internette yayılıyor.

Yönetmenlik koltuğuna Ron Howard’ın oturduğu filmde Han Solo karakterini Hail Caesar!, Blue Jasmine, Stoker filmlerinden hatırladığımız Amerikalı genç aktör Alden Ehrenreich canlandırıyor. Game of Thrones'un Khaalesi'si Emilia Clarke, İngiliz oyuncu Paul Bettany ve usta aktör Woody Harrelson da filmin kadrosunda yer alıyor. 

Merakla beklenen Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs 2018’de sinemaseverlerle buluşacak. 13 Aralık'ta gösterime Star Wars: The Last Jedi filmi de küresel çapta 850 milyon dolarlık gişe hasılatına yaklaştı.