Cinsel taciz skandalında Meryl Streep de suçlanıyor!

21.12.2017 15:48
Cinsel taciz skandalında Meryl Streep de suçlanıyor!

Hollywood’da Harvey Weinstein ile patlak veren cinsel taciz skandallarında eleştiri oklarının son hedefi Oscar’lı oyuncu Meryl Streep oldu.

Weinstein'ı kamuoyu önünde suçlayan isimler arasında yer alan oyuncu Rose McGowan, konuyla ilgili bir sosyal medya paylaşımında, "Meryl Streep gibi oyuncular, asıl sorun sizin sessizliğiniz" diye tepki gösterdi. McGowan’ın işaret etmesi üzerine Streep’i eleştiren çok sayıda tweet atıldı.

Son 24 saat içinde de ise Los Angeles kentinin farklı noktalarında Weinstein’ın yanında görülen Meryl Streep fotoğrafları üzerine ‘She knew’ (Biliyordu) yazılı afişler boy göstermeye başladı. 

Bunun üzerine bir açıklama yapan Meryl Streep, çok sayıda yapımda beraber çalıştığı Weinstein'a yönelik suçlamalardan haberdar olmadığını söyleyerek kendisini savundu. 

Yıllar önce düzenlenen bir ödül töreninde Weinstein'a "Tanrı" olarak hitap eden 68 yaşındaki Amerikalı aktris, McGowan'ın kendisini hedef alan açıklamalarına yönelik olarak, "Tacizlerin gerçekleştiğinin iddia edildiği 90'lı yıllarda bu olaylardan bir haberim yoktu" dedi.

Bu arada, ‘She knew’ afişlerini asan kişinin de Trump yanlısı bir sokak sanatçısı olduğu, Streep’in bir konuşmasında ismini vermeden ABD Başkanı Donald Trump'ın politikalarını eleştirmesinin 'intikamını aldığı' ortaya çıktı.