Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’nin yönetmeni belli oldu!

11.12.2017 17:00
Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’nin yönetmeni belli oldu!

Marvel Sinematik Evreni’nin başındaki isim Kevin Feige, Spider-Man: Homecoming 2 (Örümcek Adam: Eve Dönüş 2) filminin yönetmenlik koltuğunda yeniden Jon Watts’ın oturacağını doğruladı. 

Başrolde Peter Parker / Örümcek Adam’ı canlandıran genç aktör Tom Holland, haberi Twitter aracılığıyla Brezilya’daki Comic Con etkinliğinden verdi. Feige’in, ilki büyük beğeni toplayan yapımın yönetmeni Watts’ın ikinci filmde de yer alacağını söylediği belirtildi. 

2008’den beri vizyona giren bütün Marvel filmlerinde, eğer devam halkası ya da halkaları söz konusuysa öncelik ilk filmin yönetmenine veriliyor. Böylece Örümcek Adam serisinde de gelenek bozulmamış oldu.

Bu arada devam halkasıyla ilgili iddialardan birisi de Gwen Stacy karakterinin filme ekleneceği yönünde. Rol için seçmelerin sürdüğü, internete sızan bir ses kaydında Fransa’dan bir aktristin yer aldığı ileri sürülüyor. Çizgi romanlarda ilk kez 1965 yılında ortaya çıkan Stacy, Peter Parker’a ilgi duyan kolej öğrencisi bir yardımcı karakter olarak doğmuştu. 

Çekimlerine 2018’de başlanacak olan Örümcek Adam: Eve Dönüş 2, 5 Temmuz 2019’da gösterime girecek.