Bohemian Rhapsody’nin çekimleri durduruldu!

03.12.2017 16:34
Bohemian Rhapsody’nin çekimleri durduruldu!

Mr. Robot dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Mısır asıllı Amerikalı aktör Rami Malek’li Freddie Mercury biyografisi Bohemian Rhapsody filminin çekimlerine geçici bir süre ara verildiği bildirildi. 

20th Century Fox’tan yapılan açıklamada, gerekçe olarak yönetmenlik koltuğundaki Bryan Singer’ın beklenmedik bir şekilde ortadan kayboluşu gösterildi. 

52 yaşındaki Amerikalı yönetmenin temsilcisinden yapılan açıklamada ise, “Bu, Bryan ve ailesini ilgilendiren kişisel bir sağlık meselesi. Bryan, tatillerin sonrasında filmde çalışmaya geri dönmeyi umuyor" denildi. 

Yönetmen Singer’ın Londra’daki çekimler sırasında sık sık resmi izin almadan setten ayrılıp geri döndüğü, en sonunda ise 3 gün boyunca sete gelmediği belirtiliyor. Yönetmen daha önce X-Men: Apocalypse ve Superman: Returns’ün çekimleri sırasında da ortadan kaybolmuştu.

Çekimlere ne zaman tekrar başlanacağı henüz belli değil. Durumdan son derece rahatsız olan Fox’un yola başka bir yönetmenle devam edebileceği iddia ediliyor. Filmin 28 Aralık 2018’de sinemaseverlerle buluşması planlanıyor.