Harrison Ford kaza yapan bir kadını kurtardı

20.11.2017 18:30
Harrison Ford kaza yapan bir kadını kurtardı

Han Solo ve Indiana Jones gibi aksiyon filmi kahramanlarının kült ismi Harrison Ford, gerçek hayatta da rollerinin hakkını veriyor. 75 yaşındaki oyuncu, California’da şarampole devrilen bir araçtaki kadın sürücünün yardımına koştu. 

Olay, geçtiğimiz Pazar sabahı, State Route 126 karayolu üzerinde, Santa Paula yakınlarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu. Arkasından gelmekte olan Harrison Ford da kazayı görerek aracını yol kenarına çekti. 

Kaza yapan aracın alev alarak yanma ihtimalini düşünen ve hızla kadının yardımına koşan usta aktör, yaralıyı arabanın içinden çıkararak güvenli bir yere taşıdı. Sağlık ekipleri gelene kadar Harrison Ford’un başında beklediği ve ilk müdahalede bulunduğu kazazede, hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Acil durumlarda insiyatif almaktan çekinmeyen ünlü oyuncu, daha önce de New York’ta sıkışan trafikte araçları bir polis gibi yönlendirirken görüntülenmişti.