Mission: Impossible 6’nın çekimleri yine durdu

20.11.2017 16:56
Mission: Impossible 6’nın çekimleri yine durdu

Yönetmenliğini Christopher McQuarrie’ın yaptığı Mission: Impossible (Görevimiz Tehlike 6)’nın kalan çekimleri, başroldeki Tom Cruise’un ayak bileğindeki sakatlığın nüksetmesi sebebiyle 2018’e ertelendi. 

Zorluk derecesi yüksek sahnelerde bile dublör kullanmayı tercih etmeyen 55 yaşındaki aktör, geçtiğimiz Ağustos ayında, riskli bir çekim için Londra’da bir çatı katından atlamış, karşı binaya istediği gibi iniş yapmayı başaramayınca ayak bileğini kırmıştı. 

Kısa bir tedavi süreci geçiren Cruise, kendisini iyi hissettiğini belirterek Ekim ayının başında Mission: Impossible 6 setlerine geri döndü. Ancak geçtiğimiz günlerde ağrıları yeniden artan oyuncunun daha sağlıklı bir şekilde tedavi edilebilmesi için filmin çekimleri 2018’e ertelendi. 

27 Temmuz 2018’de gösterime girmesi planlanan filmin büyük bir kısmının prodüksiyon sürecinin tamamlandığı, bu sebeple Paramount Pictures’ın vizyon tarihinde herhangi bir ertelemeye gitmeyeceği belirtiliyor. 

Mission: Impossible 6’da Ethan Hunt karakterini yeniden canlandıran Tom Cruise’un yanı sıra Henry Cavill, Simon Pegg ve Alec Baldwin gibi isimler de rol alıyor.