Ben Affleck’ten sonraki ‘Batman’ Jake Gyllenhaal olabilir

19.11.2017 13:23
Ben Affleck’ten sonraki ‘Batman’ Jake Gyllenhaal olabilir

Yönetmenliğini Matt Reeves’in yapacağı The Batman solo filminde Ben Affleck’in yerine Jake Gyllenhaal’in yer alabileceği iddia ediliyor. 

Vizyona 2019 yılında girmesi planlanan DC Comics filminde, şimdiye kadar üç yapımda Bruce Wayne / Batman’i canlandıran aktör Ben Affleck’in oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Karakteri dördüncü kez canlandırmak konusuda isteksiz olan Affleck, geçtiğimiz günlerde rolden ayrılmanın planlarını yaptığını belirtmişti. 

Bununla birlikte Matt Reeves’in Batman rolü için birkaç oyuncuyla görüştüğü, en ciddi adaylardan birisinin de 36 yaşındaki Amerikalı aktör Jake Gyllenhaal olduğu söyleniyor. 

Bir diğer iddiaya göre de Ben Affleck’in DC Comics’ten ayrılmasına bu yılın başında karar verildi ancak gösterimdeki Justice League (Adalet Birliği)’nin zarar göreceği endişesinden ötürü henüz resmi olarak duyurulmadı. 

Warner Bros. ve Matt Reeves’in film için çok hassas davrandıkları, oyuncu seçimine büyük önem verdikleri, yola Ben Affleck ile devam etmek isteyebilecekleri de gelen haberler arasında. 

Reeves’in The Batman projesi hakkında bu yılın başlarında oldukça heyecanlı açıklamalar yapan Ben Affleck’in giderek hevesini yitirdiği ve filmde rol alsa da son kez Batman’i canlandıracağı ifade ediliyor.