Sylvester Stallone’a tecavüz suçlaması!

17.11.2017 10:26
Sylvester Stallone’a tecavüz suçlaması!

Ünlü aktör Sylvester Stallone'un 1986 yılında korumasıyla birlikte 16 yaşında bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi. 71 yaşındaki Amerikalı oyuncu suçlamaları yalanladı. 

İngiliz basınına yansıyan polis kayıtları iddialarına göre, o dönemde 40 yaşında olan Stallone, Las Vegas'taki Hilton Oteli’nde ailesiyle birlikte kalan bir kız çocuğuyla tanıştı. Over the Top (Zirvede) adlı filmin çekimleri için Las Vegas'ta bulunan Stallone, kendisinden imza isteyen kız çocuğuyla bir süre konuşmaya başladı. 

Stallone'un koruması Mike De Luca daha sonra kıza otelin 27. katındaki bir odanın anahtarını verdi ve hemen odaya çıkmasını istedi. Adı açıklanmayan kız, 27. kata çıktığında Stallone ve korumasıyla koridorda karşılaşıp birlikte odaya girdi. 

İddialara göre, kız çocuğu Stallone ile cinsel ilişkiye girdiği sırada odaya De Luca da girdi ve ‘Ben de katılabilir miyim?' diye sordu. Önce Mike De Luca, sonra da Stallone kızı oral sekse zorladı ve tecavüz etti. Stallone ve korumasının, “Olayı başkasına anlatırsan kafanı kırarız” diyerek kızı tehdit ettikleri öne sürülüyor. 

Polis kayıtlarını İngiliz Daily Mail gazetesi için inceleyen Las Vegas Emniyet Müdürlüğü'nden emekli polis John Samolovitch, kayıtların orijinal olduğunu söyledi. Kız, korktuğu ve utanç duyduğu için Stallone ve koruması hakkında şikayetçi olmamış. 

Kısa bir açıklama yapan Stallone, “Böyle bir olay hiç yaşanmadı” diyerek tüm suçlamaları reddetti. Ünlü aktörün sözcüsü Michelle Bega da, “Bu gülünç ve yalanlarla dolu bir hikaye. Stallone dahil kimsenin böyle bir hikâyeden haberi yoktu. Yetkililer ya da başka herhangi birisi hiçbir zaman böyle bir olay konusunda Stallone ile temasa geçmedi” dedi. 

Sylvester Stallone'nun o yıllardaki koruması olan Mike De Luca, 2013 yılında polis tarafından vurularak öldürülmüştü.