Bollywood Yıldızı Abraham: Türkiye’nin Tanıtım Yüzü Olmak İsterim

07.11.2017 11:19
Bollywood Yıldızı Abraham: Türkiye’nin Tanıtım Yüzü Olmak İsterim

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, dün Hindistan Film Endüstrisi (Bollywood)’un ünlü aktörlerinden John Abraham’ı makamında kabul etti. Abraham, Antalya’nın Hindistan’daki tanıtım yüzü olmak istediğini belirtti. 

Antalya’ya daha önce geldiğini ve kente aşık olduğunu söyleyen 45 yaşındaki oyuncu, “Burada bir ay boyunca bir film çektim. Mümkün olursa Antalya’nın Hindistan’daki tanıtım yüzü olmak isterim. Spor ve kültür anlamında her iki ülkeyi tanıtabiliriz. Ben aynı zamanda yapımcıyım. 55 tane filmim var. Yeni film için görüşmeler yaptıktan sonra belki önümüzdeki yıl burada çekmeyi düşünebiliriz. Her konuda Antalya ve Türkiye’yi tanıtmak açısından hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Bu konuda elçi olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi. 

John Abraham’in şu sıralar Side’de kamp yapan bir futbol takımı da bulunuyor. 9 Kasım’da Alanyaspor ile bir hazırlık maçı yapacaklarını belirten Hintli yıldız, “Hindistan Futbol Federasyonu’nda görevim var, şartlar uygun olursa 4-5 takımı Antalya’ya getirebiliriz. Ben gelecek yıl da sezon öncesi takımını kamp yapmak için Antalya’ya getireceğim. Takımım ligde orta sıralarda oynuyor ama bu haliyle bile 260 milyon insana ulaşabiliyor, çok büyük bir kitleye ulaşabiliyoruz” diye konuştu. 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da, “Hindistan ile Türkiye, Türkiye ile Hindistan arasında ilişkiler oluşturmaya çalışıyoruz. Hem spor hem sanat bu ilişkilerin geliştirilmesinde çok önemli faktörler, önemli anahtarlar” ifadelerini kullandı. Abraham'a hediye takdim edildi.