George Clooney: Oyunculuk İçin Fazla Yaşlı ve Zenginim

07.11.2017 00:40
George Clooney: Oyunculuk İçin Fazla Yaşlı ve Zenginim

Ünlü aktör ve yapımcı George Clooney, artık paraya ihtiyacı olmadığını ve yaşı sebebiyle oyunculuğa olan hevesinin de azaldığını belirtti. 

56 yaşındaki Oscar’lı Hollywood yıldızı, dün yayınlanan röportajında, muhabirin bir sorusu üzerine şunları söyledi: 

“Bak, uzun süre oynadım. Biliyorsun, kadın peşinde koşan birisi de değilim, zaten öyle de olmamalıyım. Mesela The Verdict filminde Paul Newman’ın rolü gibi bir teklif olsa hemen atlarım. Ama artık böyle roller yok. Oyunculuk, kiralarımı ödeyebilmem için gerekiyordu. Biliyorsun ki bir tekila fabrikasını 1 milyar lanet olası dolara sattım. Paraya da ihtiyacım yok.” 

İki çocuk babası olan Clooney, yönetmenliğini yaptığı ve senaryosuna katkıda bulunduğu Suburbicon filmine değinerek, “Çekim süreci iki yıl sürdü, sürenin uzunluğu umrumda değil çünkü bu bir tutku projesiydi. Param var, bundan sonra sadece istediğim filmleri yapabilmek için savaşabilirim. Kariyerimin son 15 yılına bakın, ben olmasam kimse Good Night, and Good Luck, Michael Clayton ya da Up in the Air filmlerini yapmazdı. Brad Pitt de bunu çok iyi yapıyor, yani artık şöhretini olumlu yönde kullanıyor. Paraya yeniden ihtiyacım olursa da gider kahve reklamları yaparım” ifadelerini kullandı. 

Usta aktör, Trump yönetimine karşı çok güçlü eleştirileri ve fikirleri olmasına rağmen siyasete girmeyeceğini ve politikayla ilgilenmediğini de sözlerine ekledi.