Kevin Spacey İçin Şok Karar!

01.11.2017 13:05
Kevin Spacey İçin Şok Karar!

ABD merkezli Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, taciz suçlamaları ve itiraflarıyla gündeme gelen Oscar’lı aktör Kevin Spacey’e Emmy Ödülleri'nde vermeyi planladığı yaşam boyu başarı onur ödülünü iptal ettiğini açıkladı. 

Akademiden yayınlanan bildiride, gelişen olaylar ışığında Spacey'e 20 Kasım'daki törende verilmesi planlanan ödülün iptal edildiği belirtildi. 58 yaşındaki ünlü oyuncu, 32 yıl önce henüz 14 yaşında olan çocuk oyuncu Anthony Rapp’le cinsel ilişkide bulunmaya çalışmakla suçlanmasının ardından Rapp’ten ve kamuoyundan özür dilemişti. 

Ünlü oyuncu ile ilgili haberlerin arkası kesilmiyor:

Netflix yayın platformu Spacey'nin başrolde olduğu House Of Cards adlı dizinin 6. sezon çekimlerinin askıya alındığını duyurdu. Dizinin yeni sezon bölümlerinin çekimine başlanmayacağı aktarıldı. 

Gelişmeler üzerine NBC dizisi This Is Us’taki bir bölümde Kevin Spacey’e yapılan olumlu bir göndermenin senaryodan silindiği ortaya çıktı. Ayrıca Spacey’in online sinema ve oyunculuk dersleri verdiği MasterClass girişimindeki sınıfı da kapatıldı.