The Predator’dan İlk Afiş Yayınlandı

22.10.2017 10:32
The Predator’dan İlk Afiş Yayınlandı

Yönetmenlik koltuğunda Shane Black’in yer aldığı, 20th Century Fox yapımcılığındaki altıncı Predator (Avcı) filmi The Predator’dan iki görsel paylaşıldı. 

Evrende yaşam formu bulunan gezegenlere gelerek tek tek avlanan uzaylı yaratık Predator karakterinin bilim kurgu, aksiyon ve gerilim öğeleri ile dolu hikayesi devam ediyor. 

Shane Black’in senaryosunu Fred Dekker ile birlikte üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Narcos’tan hatırladığınız Boyd Holbrook ile Olivia Munn, Alfie Allen ve Edward James Olmos öne çıkıyor. Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski ve Sterling K. Brown ise diğer önemli isimler. 

Yönetmen Shane Black, 1987 yılında Arnold Schwarzenegger’ın başrolde Dutch karakterini oynadığı ilk Predator filminin oyuncu kadrosunda Hawkings rolüyle boy göstermişti. 

Daha sonra Predator 2 (1990) ve Predators (2010) filmleri çekildi. Büyük ilgi gören serinin yolu Alien vs. Predator (2004) ve Aliens vs. Predator: Requiem (2007) filmlerinde Alien evreniyle de kesişti. 

The Predator, 3 Ağustos 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.