'Avengers 4' Büyük Bir Cenazeyle Başlayabilir!

17.10.2017 19:14

Film yapımcılarının Avengers (Yenilmezler) serisinin dördüncü ve son halkasındaki bir cenaze sahnesi için özel figüranlar aramaları, 'süper kahramanlardan biri ölecek mi?' sorusunu akıllara getirdi. 

Marvel Sinematik Evreni kapsamında çekilen üçüncü Avengers filmi Infinity War’un 27 Nisan 2018’de gösterime girmesinden bir yıl sonra henüz resmi adı açıklanmamış dördüncü Avengers filmi sinemaseverlerle buluşacak. 

Bu arada, ABD’deki Central Georgia Casting (oyuncu seçimi) kurumu, henüz yapım aşamasındaki Avengers 4’ün bir cenaze sahnesi için figüran ilanı yayınladı. Oldukça önem verilen seçmeleri, filmin yönetmenlik koltuğundaki Anthony ve Joe Russo kardeşler bizzat yapacak.

İlanda şu ifadeler bulunuyor: "18 yaşını geçmiş, bütün etnik kökenlerden kadın ve erkek 'yas tutucular' aranıyor. İyi karakter görünümlerine ve duyguyu iyi yansıtan etkileyici yüzlere sahip olmalılar. Fotoğraflar yönetmenler tarafından incelenecek. Sadece yeni yüzler ile çalışılacak. Daha önce başka filmlerde yer alanlar seçmelere alınmayacak."

Bütün bu çalışma, Avengers: Infinity War’da bir ya da daha fazla Avengers üyesinin ölebileceği ve Avengers 4’ün görkemli bir cenaze töreni ile açılabileceği şeklinde yorumlanıyor. İddiaların ne kadar doğru olduğunu 2018 ve 2019’da vizyona girecek filmlerde göreceğiz.