Deadpool 2 ve X-Men: Dark Phoenix’in Çekimleri Tamamlandı

16.10.2017 14:26
Deadpool 2 ve X-Men: Dark Phoenix’in Çekimleri Tamamlandı

Merakla beklenen Deadpool 2 ve X-Men serisinin yeni halkası Dark Phoenix filmlerinin çekim süreçlerinin tamamlandığı bildirildi. 

2016’da gösterime giren ilk filmde haylaz ve komik Deadpool karakteriyle büyük beğeni toplayan aktör Ryan Reynolds, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ikinci filmin tamamlandığını belirterek yönetmen David Leitch’e ve tüm ekibe teşekkür etti. 

Reynolds, filmin setinden, çekim ekibinden ve oyunculardan fotoğraflar da paylaştı. Oyuncu kadrosunda Josh Brolin, Morena BaccarinT.J. Miller ve Shiori Kutsuna gibi isimlerin öne çıktığı Deadpool 2 filmi 1 Haziran 2018’de sinemaseverlerle buluşacak. 

Bu arada, X-Men serisinin yeni filmlerinden X-Men: Dark Phoenix’in yönetmeni Simon Kinberg de Instagram’dan çekimleri bitirdiklerini duyurdu. 

X-Men evrenindeki en güçlü mutantlarından Jean Grey'in (Sophie Turner) hikayesini genişletecek olan yapımın, genç mutantları ön plana alarak orijinal karakterleri geri planda tutacağı tahmin ediliyor. 

Michael Fassbender, Evan Peters, Jessica Chastain ve James McAvoy’un da rol aldığı film 2 Kasım 2018’de vizyona girecek.