İki Walking Dead Dizisinin Yolları Kesişiyor

10.10.2017 10:43
İki Walking Dead Dizisinin Yolları Kesişiyor

Yayınlandığı tüm ülkelerde ilgiyle izlenen The Walking Dead ve onun spin-off’u (yan hikayesi) Fear The Walking Dead dizilerinin senaryolarında kesişme gerçekleşecek.

The Walking Dead’in uyarlandığı çizgi romanların çizeri Robert Kirkman, New York’taki Comic Con etkinliğinde yaptığı açıklamada, "İsmini veremeyeceğim bir karakter, ismini veremeyeceğim bir diziden ismini veremeyeceğim bir diziye geçecek. The Walking Dead evreni için dev bir olay. Bunu önümüzdeki yıl görmemiz bekleniyor" dedi. 

Bir çatışmada yaralandıktan sonra hastanede gözlerini açan ve dünyayı yaşayan ölülerin (zombilerin) ele geçirdiğini gören kasaba şerifi ile çevresindeki insanların hikayesi başlayalı 8 yıl geçti. AMC kanalında yayınlanan The Walking Dead dizisinin 8. sezonu 22 Ekim’de başlıyor. İzlenme rekorları kıran dizi böylece 100. bölümüne de ulaşmış olacak. 

Prömiyerini 23 Ağustos 2015’te yapan Fear the Walking Dead ise 15 Ekim'de üçüncü sezon yolculuğunu 35. bölümle sonlandıracak. Dördüncü sezonun başlama tarihi henüz kesinleşmedi.