Tommy Lee Jones, Jim Carrey ile Çalışmaktan Nefret Etmiş

04.10.2017 10:49

Yönetmenliğini Joel Schumacher’in üstlendiği 1995 yapımı Batman Forever (Batman Daima) filminde Tommy Lee Jones ile birlikte rol alan Jim Carrey’den yıllar sonra bir itiraf geldi. 

Filmde Riddler (Bilmececi) karakterini canlandıran Carrey, dün katıldığı bir televizyon programında, Two-Face (İki-Yüz)’ü oynayan Jones ile yaşadığı bir anısını anlattı. 

Tommy Lee Jones ile aynı anda kamera karşısına geçmeden önce, çekim sürecinin ortasında bir restorana gittiğini belirten Carrey, tesadüfen Jones’un da orada olduğunu öğrenmiş: 

“Baş garson bana, ‘Duydum ki Tommy Lee Jones ile birlikte çalışacakmışsın, bak orada köşede akşam yemeğini yiyor’ dedi. Bunun üzerine ben de oraya gittim ve ‘Hey Tommy, nasıl gidiyor?’ diye sordum. Beni görünce yüzünden kan çekildi. Sallanarak ayağa kalktı. Beni öldürme fantazisinin tam ortasında gibiydi. Bana sarıldı ve ‘Senden nefret ediyorum, seni gerçekten hiç sevmiyorum’ dedi. Ben de muhtemelen akıllıca olmayan bir hareketle bir sandalye çekip oturdum ve ‘Sorun ne?’ dedim. Bana ‘Senin soytarılıklarını ve şaklabanlıklarını tasdik etmiyorum’ diye cevap verdi.”

Jones’un fenomen bir aktör olduğunu, onu hala çok sevdiğini belirten Jim Carrey, “Yıldız olan bendim, sanırım problem buydu. Filmdeki rolünden de rahatsız olmuş olabilir. Gerçekten onun tarzı bir şey değildi” diye konuştu. 

Filmde Batman / Bruce Wayne karakterini Val Kilmer, Dr. Chase Meridian’ı ise Nicole Kidman oynamıştı.